Ako si holím tvár - reakcia

1:02 Unknown 0 Comments

No to je zasa rečí, okolo normálnej veci. Pár komentárov na úvod z videa Jany Hrmovej o tom ako si holí tvár. 
Rozum sa mi zastavuje nad tým, ako niektorí ľudia vedia len kritizovať, nadávať, ocapovať si ústa nad normálnou vecou, ktorá tu bola už dlhé roky, a ktorú vykonáva viacero žien. Osobne som to párkrát skúsila a s výsledkom som bola spokojná, a ako Janka hovorila, aj ten makeup mi lepšie držal a lepšie sa mi nanášal.  (Video priložené nižšie)
Ale keďže patrím k tým, trocha viac vyťaženým ľuďom, tak si málokedy na seba nájdem dosť času, aby som túto procedúru mohla zopakovať. Lebo povedzme si pravdu, nerobíme to len preto, že je to zdĺhavé a nechce sa nám. A argument, že narastú dlhšie, hrubšie chĺpky je vážne len mýtus (ak netrpíte hormonálnou poruchou, tak vtedy je zjavne lepšie to nerobiť a nebudem to vtedy robiť). Ale späť k tým komentárom... 


Čo si všetko bystré oko nevšimne! Tomuto sa hovorí, že keď sa niekomu niečo nepáči, tak bude hľadať a hľadať až kým nejakú chujo.... nenájde... Ako keby dotyčná osoba nikdy nemala zarastené podpazušie... 


King Kong? Opice? Broskyňa? Fakt? Ľudia a vy takýmto správaním sa na internete, aký dávate príklad deťom? Ak nechceš, aby ľudia robili niečo zlé, tak to nerob ani ty!


Myslím, že ľudia sa naučili len vzájomnému urážaniu sa a internet je presne ideálne miesto pre takých, ktorí by podobné veci pred daným človekom ani nepovedali... sláva internetu a jeho spasiteľom! A k dermatológovi... to holenie je ako píling, zbavujete sa starých odumretých buniek (častí kože), ktoré si aj tak zlupujete keď si umývate tvár pílingom...


Toto ma úplne zarazilo... dievča Janku pochválilo a hneď dostala naložené či je, slušne povedané, šibnutá... veď toto si na internete nedovolím niekomu povedať! Trocha úcty každému chýba. Respektíve ak chcete vyjadriť svoj názor, tak si naštudujte základy konštruktévnej kritiky. Tak neurazíte, ale vyjadríte svoj názor a ešte aj poradíte a nie hneď každému nakladať typom - "Bože ty si blbá! Ježišmária ty si neni normálna!"

A perlička úplne na konci... vulgarizmy... 



Tiež musím podotknúť, že ani Zlý Zajo tomu moc nepomohol, pretože je to v komentároch viac menej rovnaké. Z jednej strany ho chápem, je to muž a myslí si, že holenie tváre u žien neexistuje. Ale nie je to tak, ženy to robia a už roky... Ešte aj keď moja mama bola mladá, tak mala známe, ktoré to robili... či už zo spomínaných hormonálnych príčin alebo, že sa lepšie cítili potom. 

Tiež si treba uvedomiť, že keď to nechcete robiť, nemusíte to robiť. Keď to skúsite a nebude sa Vám niečo páčiť, tak to nerobte. Keď viete, že máte nejaký problém, tak znova to nerobte. Nikto Vás do toho nenúti. 

A ocapovať si ústa na niekoho kto s tým vyšiel je trocha drzé. Teraz si poviete, "Hej to hovorí tá práva, ktorá tu disuje ľudí za ich komentáre", ale vidíte aké sú to komentáre? Obyčajný hate... a toto tu chceme? 

Ľudia by sa mali nad sebou zamyslieť a nie niektorí, ale všetci, dokonca aj ja! Toto sa týka nás všetkých a nemôžeme to robiť, resp. nie v takejto forme. 

You Might Also Like

0 comments: