Som Sýrčan žijúci v Sýrii: "NIKDY to nebola revolúcia alebo občianska vojna. Teroristi sú posielaný Vašou vládou!"

10:00 Unknown 0 Comments

Určite poznáte funpage Nikola Tesla  na Facebook-u. Ja áno a čítam si niektoré články, ktoré tam správcovia posielajú. Dnes ma jeden veľmi zaujal a týka sa veľmi čerstvej témy, a to nekončiacej vojne v Sýrii.

Viem, že toto nie je blog, kde by som to mala zverejňovať, ale keďže študujem medzinárodné vzťahy a zaujímam sa o medzinárodné dianie, tak toto je jedna z vecí, ktorú nemôžem nechať len tak, bez povšimnutia... 

Povedala by som, že je to moja povinnosť oboznámiť ľudí o tom čo sa deje, aký je pohľad ľudí, ktorých sa daná hrôza týka, keďže si uvedomujem fakt, že nie všetci sme úplne zbehlý v cudzích rečiach a niekedy potrebujeme pomoc. 

Žijeme v dobe, kedy nám elity diktujú čo máme robiť, ako sa máme správať, učia nás ako by sme mali rozmýšľať a aký názor zastávať... viete ako sa to volá? 

"Brainwashing alebo Vymývanie mozgov"


Teraz si tak poviete: "Ale kde?! Mňa sa to netýka, ja mám svoj rozum a viem ho používať?"
Ale je to naozaj tak? Vezmime len Slovensko, priemerná vzdelanosť postupne klesá. Čím to je? Nastavením školstva a výuky. Deti v dnešnej dobe nie sú nabádané logicky rozmýšľať, kreovať si vlastný názor, či rozvíjať svoju kreativitu. Sú zahlcované rôznymi faktami, ktoré sa musia "nabifliť" aby nedostali päťku v škole... To je síce pekné, a priznám sa aj ja som bola kedysi v tejto pozícii, ale čo mi vždy učitelia zdôrazňovali bolo, aby som používala vlastný rozum. Či už to bolo cez literatúru, kde sme rozoberali básne a interpretovali sme z toho to, čo sme pochopili, alebo či to bolo pomocou prírodných vied - slovné úlohy v matematike, vyvodenie vzorcov v chémii alebo fyzike... ale vždy bol kladený dôraz na to, aby sme rozmýšľali!!! Nič nám nebolo naservírované ako na zlatom podnose. A to bez rozdielu základná alebo stredná škola! 

Takže začína to už v útlom veku a terajšie deti sú veľmi ovplyvniteľné, pretože sú aj veľmi nevšímavé, arogantné a nič ich nezaujíma. (česť výnimkám) 

Ďalej tu máme média a trend, kedy zverejňujú, zjavne len to čo majú prikázané. S informáciami je tak veľmi manipulované, že treba si zisťovať fakty aj mimo televízie alebo internetu, poprípade troška hlbšie pátrať v internete a hľadať nezávislé zdroje. 
Ľahko sa to povie ako urobí, ale tak to je. Nemôžete sa čisto spoliehať na to čo napíšu Hospodárske noviny, Nový Čas, Pravda, Denník-N alebo povedia na Jednotke, Markíze, Jojke či iných médiach. A určite nie sa spoliehať len na slovenské média... Avšak ako som už spomenula, nie každý disponuje takou jazykovou zručnosťou, aby si mohol prečítať aj niektoré zahraničné média. 

Preto som sa rozhodla, že napríklad aj toto, na čo som narazila Vám preložím a dám Vám možnosť si troška pozmeniť názor situáciu. Je to síce len jedno z mnohá tvrdení Sýrskeho obyvateľa, ale už len kvôli tomuto jednému, stojí za to sa na celú situáciu pozrieť hlbšie, rozšíriť si obzory v medzinárodných vzťahoch, fungovaní niektorých kľúčových medzinárodných inštitúcií a ako som spomenula nájsť si viacero zdrojov a potom si kreovať názor na určitú tému. Pretože ako vždy tvrdí, pravda je vždy niekde v strede všetkého čo sa hovorí. 

Nižšie je anglická verzia.

Zabudnite teraz na všetko čo Vám doteraz povedali o Sýrii a tzv. vojne teroru. Vezmite si aspoň minútku na to, aby ste oslobodili svoju myseľ. Teraz si prečítajte nasledujúci post, v ktorom Vám Majd chce niečo povedať. On je tam, v Sýrii a potýka sa s tým každý deň. Vie čo my nerobíme než tí čo žijú v tejto nočnej more.

Majd napísal:

"Som Sýrčan... ijúci v Sýrii, uprostred všetkého. Videli sme horory. Nikdy to nebola revolúcia alebo občianska vojna. Teroristi sú posielaní Vašou vládou (US). Oni sú Al-Káida, Jabhat, Al-Nusra, Wahhabi, Salafisti, Taliban atď. a extrémistickí Jihádisti posielaný Západom - Saudmi, Katarom a Tureckom. Váš Obama a ktokoľvek kto je zaním alebo nad ním, podporujú Al-Káidu a vedú proxy vojnu (vojna kde aktéri sa jej nezúčastňujú priamo, ale nejakou inou formou ju podporujú) na mojej krajine. Mysleli sme si, že ste proti Al-Káide a teraz ich podporujete. 
Väčšina tu miluje Assada. Nikdy nespáchal zločin proti svojmu ľudu... Chemické útoky boli vykonané teroristami, ktorým pomáhajú USA a UK atď. Každý to tu vie. 
Americký vojaci a ľud by nemal podporovať barbarov z Al-Káidy, ktorí zabíjajú kresťanov, moslimov v mojej krajine a každého. 
Každý masaker je nimi spáchaný. Boli sme šťastný v Sýrii: mali sme zadarmo školy a univerzitné vzdelanie bolo pre každého, zadarmo zdravotníctvo, žiadne geneticky modifikované organizmy (GMO), žiadny fluorid, žiadne chemické stopy, žiaden Rotchild, Medzinárodným monetárnym fondom monitorovaná banka, štátom vlastnená cenrálna banka, ktorá dáva 11% úrok, sme si sebestačný a nemáme žiaden zahraničný dlh voči žiadnej krajine alebo banke. 
Život pred krízou bol krásny. Teraz je to ťažké a hrozné v niektorých regiónoch. Nerozumiem ako dobrý a odvážny americký obyvatelia akceptujú bombové útoky na moju krajinu, ktorá im nikdy neublížila a preto pomáha barbarom z Al-Káidy. Tieto zvieratá režú krky a odtínajú hlavy zo zábavy. Odtínajú hlavy bábätkám a znásilňujú malé deti. Sú to satani. Naša armáda s pomocou miliónov civilných militistov vyhrávajú boj proti Al-Káide. Ale teraz chce USA z vybombardovať všetko, aby Al-Káida dostala vyššiu ruku. (moc) 
Prosím pomôžte nám, americký ľud. Ničia kolísku civilizácie. Zastavte svoju vládu. Odvolajte tú bankovú bábku ktorú máte za prezidenta... Podporte Rona Paula alebo RAND (spoločnosť) alebo kohokoľvek, kto je skutočný americký patriot. 
Ale buďte si istý jednou vecou... ak zaútočia a myslím si, že zaútočia... bude to peklo. Buďte si istý, ak to má byť svetová vojna mnoho z nás zomrie. Sýria môže a bude sa brániť a ponorí mnoho US lodí. Irán pôjde do vojny, Rusko a Čína pravdepodobne ak to bude eskalovať... a všetko toto pre čo? 
Pre tie elity, ktoré vytvorili Al-Káidu cez americkú vládu a využívajú ju na vytváranie proxy vojn, na destabilizovanie krajín, ktoré nejdú v súlade z ich agendou nového svetového usporiadania? 
Americký ľud, musíš prebrať kontrolu nad svojou, už raz obdivovanou krajinou.  Teraz Vás všetci nenávidia pre smrť, ktorú prinášate skoro všade. 
Spýtajte sa Iračanov, Afgáncov, Pakistancov, Palestínčanov, Sýrčanov, Macedóncov, Srbov, Lýbijčanov, Somálčanov, Jemenčanov... všetkých tých, ktorých zabíjate dronmi každý deň. 
Zastavte svoje vojny, dosť bolo vojen. Používajte DIPLOMACIU, DIALÓG, POMOC a NIE silu.

A ešte video, kde sa Kanadská žurnalistka vyjadruje k Sýrii a rezolúciam OSN:



Ďakujem Vám za vypočutie/prečítanie a ospravedlňujem sa prípadne chyby.... ale takto na záver malá rada. Neverte všetkému čo sa napíše, naozaj usudzujte samy podľa seba a zisťujte si fakty. Nenechajte hýbať len tak ľahko Vaším názorom! Je dôležitý a dokáže zmeniť toho viac ako si myslíte. Sila slova je nepredstaviteľne veľká. 


Forget everything you have been told or think you know in regards to Syria and this so-called war on terror. Take just one minute to free your mind from it all. Now, read the following post and really take in what Majd has to say, he is there in Syria dealing with this every day. He knows what we do not as do the rest of the people living the nightmare.

“ I AM SYRIAN… LIVING IN SYRIA IN THE MIDDLE OF EVERYTHING. WE HAVE SEEN HORRORS. IT WAS NEVER A REVOLUTION NOR A CIVIL WAR. THE TERRORISTS ARE SENT BY YOUR GOVERNMENT. THEY ARE AL QAEDA JABHAT AL NUSRA WAHHABI SALAFISTS TALIBAN ETC AND THE EXTREMIST JIHADISTS SENT BY THE WEST, THE SAUDIS, QATAR, AND TURKEY. YOUR OBAMA AND WHOEVER IS BEHIND HIM OR ABOVE HIM ARE SUPPORTING AL QAEDA AND LEADING A PROXY WAR ON MY COUNTRY.
WE THOUGHT YOU ARE AGAINST AL QAEDA AND NOW YOU SUPPORT THEM.
THE MAJORITY HERE LOVES ASSAD. HE HAS NEVER COMMITTED A CRIME AGAINST HIS OWN PEOPLE… THE CHEMICAL ATTACK WAS STAGED BY THE TERRORISTS HELPED BY THE USA AND THE UK, ETC. EVERYONE KNOWS THAT HERE.
AMERICAN SOLDIERS AND PEOPLE SHOULD NOT BE SUPPORTING BARBARIAN AL QAEDA TERRORISTS WHO ARE KILLING CHRISTIANS, MUSLIMS IN MY COUNTRY AND EVERYONE.
EVERY MASSACRE IS COMMITTED BY THEM. WE WERE ALL HAPPY IN SYRIA: WE HAD FREE SCHOOL AND UNIVERSITY EDUCATION AVAILABLE FOR EVERYONE, FREE HEALTHCARE, NO GMO, NO FLUORIDE, NO CHEMTRAILS, NO ROTHSCHILD IMF- CONTROLLED BANK, THE STATE-OWNED CENTRAL BANK WHICH GIVES 11% INTEREST, WE ARE SELF-SUFFICIENT AND HAVE NO FOREIGN DEBT TO ANY COUNTRY OR BANK.
LIFE BEFORE THE CRISIS WAS SO BEAUTIFUL HERE. NOW IT IS HARD AND HORRIFIC IN SOME REGIONS.
I DO NOT UNDERSTAND HOW THE GOOD AND BRAVE AMERICAN PEOPLE CAN ACCEPT TO BOMB MY COUNTRY WHICH HAS NEVER HARMED THEM AND THEREFORE HELP THE BARBARIAN AL QAEDA. THESE ANIMALS SLIT THROATS AND BEHEAD FOR PLEASURE… THEY BEHEAD BABIES AND RAPE YOUNG KIDS.
THEY ARE SATANIC. OUR MILITARY HELPED BY THE MILLIONS OF CIVILIAN MILITIAS ARE WINNING THE BATTLE AGAINST AL QAEDA. BUT NOW THE USA WANTS TO BOMB THE SHIT OUT OF US SO THAT AL QAEDA CAN GET THE UPPER HAND.
PLEASE HELP US, AMERICAN PEOPLE. THEY ARE DESTROYING THE CRADLE OF CIVILIZATION. STOP YOUR GOVERNMENT.
IMPEACH THAT BANKSTER PUPPET YOU HAVE AS PRESIDENT… SUPPORT RON PAUL OR RAND OR ANYONE THE LIKE WHO ARE TRUE AMERICAN PATRIOTS. BUT BE SURE OF ONE.THING..IF THEY ATTACK AND I THINK THEY WILL….IT WILL BE HELL.
BE SURE THAT IF IT WERE TO BE A WORLD WAR, MANY MANY WILL DIE. SYRIA CAN AND WILL DEFEND ITSELF AND WILL SINK MANY US SHIPS. IRAN WILL GO TO WAR..RUSSIA AND CHINA EVENTUALLY IF IT ESCALATES… AND ALL THIS FOR WHAT? FOR THE ELITES WHO CREATED AL QAEDA THROUGH THE US GOVERNMENT AND USE IT TO CONDUCT PROXY WARS AND DESTABILIZE COUNTRIES WHICH DO NOT GO ALONG WITH THEIR NEW WORLD ORDER AGENDA !!?
AMERICAN PEOPLE…YOU GOTTA REGAIN CONTROL OF YOUR ONCE ADMIRABLE COUNTRY. NOW EVERYONE HATES YOU FOR.THE.DEATH YOU BRING ALMOST EVERYWHERE.
ASK THE IRAQIS…THE AFGHANS…THE PAKISTANIS…THE PALESTINIANS…THE SYRIANS…THE MACEDONIANS AND SERBS…THE LIBYANS…THE SOMALIS…THE YEMENIS ….ALL THE ONES YOU KILL WITH DRONES EVERYDAY. STOP YOUR WARS, ENOUGH WARS. USE DIPLOMACY..DIALOGUE…HELP..NOT FORCE.”




  

You Might Also Like

0 comments: